City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Bipa otvorila svoja vrata

Bipa otvorila svoja vrata

Drogerija koja garantira, obećaje i stvara sjajne prilike u obliku dobrih ponuda, dobrih cijena i sjajnog iskustva kupovine

Volite dobre vijesti?!?

Otvorena je nova Bipa! Iskoristite super ponudu dobrodošlice i brojne druge popuste, a pripremili smo i iznenađenja za vas!

U BIPA prodavaonicama možete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom, a sve to po vrlo povoljnim cijenama. Tako se u asortimanu BIPE nalaze brojni poznati brandovi visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L'Oréal Paris, Max Factor, Manhattan, deBBY i Bourjois.

Pored spomenutih međunarodnih brandova,BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda kako bi im kupnju učinila još vedrijom i povoljnijom. BIPINE vlastite robne marke ulaze sljedeće linije dekorativne kozmetike - LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS, b.pretty i little Girl. Osim kozmetike, BIPA je u svoje robne marke uvrstila i brand B.STYLED čiji asortiman obuhvaća kvalitetne najlonke i čarape. No, ponuda BIPE ne završava tu!

Uz pomoć BIPA FOTOSHOP-a i novogDigiFilm Makera digitalne fotografije vrhunske kvalitete na premium fotopapiru izrađuju se u trenu po najpovoljnijim cijenama.

Kako bi nagradila vjernost svojih klijenata,BIPA im nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

 

Vidimo se u City Lifeu! 

smile emotikon