City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Velika ljetna sniženja u City Life centru

Velika ljetna sniženja u City Life centru

Ovog petka uz aktualna ljetna sniženja očekuje vas i City5 s popustima do 80 posto.

Kako se ljeto bliži svom vrhuncu rastu  i sezonske akcije i rasprodaje.  Ovog petka vam predlažemo da spas od vrućine pronađete u City Lifeu  i uživate u velikom izboru trgovina i super akcijama u sklopu City5.

U Sisley i Benetton trgovini vas očekuje popust od  50 posto na sve nove kolekcije za žene, muškarce i djecu. Tu je naravno uključen i kompletni asortiman za plažu i najnovije kolekcije donjeg rublja. Uz ljetno sniženje možete pronaći i robu iz prijašnjih kolekcija na 70 posto popusta.

Trgovina Family će vas razveseliti sa sniženjem do 65 posto na kolekciju posteljine Adriana, a u novootvorenom Varteksu uz aktualne popuste ovog petka iskoristite dodatnih 10 posto na određene modele ženskih i muških odjevnih predmeta. 

Ako tražite poklon za svoju prijateljicu, djevojku ili majku u Zlatarnici Rubin iskoristite 30 posto popusta na dio nakita popularne Pandore. Sva Ambre Solaire sredstva za sunčanje snižena su  30 posto u trgovini Tommy.

Top Shop uz akcije do 70 posto nudi vam i 15 posto popusta na Delimano male kuhinjske aparate.  U trgovini Marija vas očekuje totalna rasprodaja do 80 posto,  Santino je snizio sve torbe za 30 posto, a  u  3D Company naći će te zastore  30 posto jeftinije.

A nakon višesatnog shoppinga posjetite Noemi slastice u prizemlju centra i zasladite se različitim kolačima i tortama napravljenim od vrhunskih sastojka .

Nadamo se da smo vam dali dovoljno razloga da nas i ovog petka posjetite i uživate u mnogobrojnim pogodnostima u srcu grada u City Life centru.