City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Budite spremni za toplije dane uz super akcije City Life centra

Budite spremni za toplije dane uz super akcije City Life centra

I ovog petka City 5 donosi najveće popuste u centar grada.

Ako još niste obnovili ljetnu garderobu dođite u City Life i kupite sve što vam treba po sniženim cijenama.
U trgovini Benetton i Sisley vas očekuje nova proljeće/ljeto kolekcija snižena za 20 posto a akcija će se produžiti i na subotu.  U Poliklinici Analiza možete napraviti Alegro 280 test (test za alergije na 280 alergena) s 15 posto popusta. U Amadeus Jeansu vas očekuje 20 posto popusta na cijelu kolekciju. Mana na žensku kolekciju daje 25 posto popusta, a Intersport vam za City5 daje 20 posto popusta na obuću i tekstil.

U trgovini Tommy će te naći sve higijenske i dnevne uloške snižene za 30 posto, dok vas u 3D Company očekuje 30 posto niža cijena zastora. U Offertissimi će te pronaći vakum vreće snižene 20 posto, a Posteljine Stanić vam daju odličnih 20 posto popusta na sve.

Optika Ghetaldus se pobrinula da ovog petka bezbrižno pronađete sunčane naočale za ljetne dane ili nove kontaktne leće i otopine  snižene za 20 posto, dok vas Santino očekuje s 20 posto popusta na novu kolekciju za plaćanje gotovinom. U Top Shopu će te pronaći cijeli Dormeo asortiman snižen za 15 posto a u Shoosteru je sve sniženo 20 posto za sve načine plaćanja.

U Martis Shopu su pidžame na 20 posto popusta,  a H18 megastore za City5 je pripremio akcijsku cijenu PLAYSTATION 4 slim black 500GB, te 20 posto sniženu računalnu periferiju i sve tinte i tonere.


Zato i ovog zadnjeg petka u mjesecu dođite u City Life centar i iskoristite sve City5 pogodnosti.