City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

City5 i ovog petka donosi najbolje popuste u gradu

City5 i ovog petka donosi najbolje popuste u gradu

Nove, proljetne kolekcije s primamljivim popustima u City Lifeu

I ovog petka razveselite sebe sa najboljim shoppingom i popustima u City Life centru. Proljetne kolekcije su već u svim našim trgovinama a sa posebnim pogodnostima koje vas očekuju uz City5 izaberite najbolje modele po najpovoljnijim cijenama.

Trgovane Benetton i Sisley snizile su samo za ovaj petak novu kolekciju za 20%, a na već snižene artikle iz zimske kolekcije daju dodatnih 10% popusta. Zlatarna Rubin svima onim koji su spremni za brak daruje 20% popusta na vjenčano prstenje, a Shooster ima 20% popusta na kompletan asortiman.

S ljepšim vremenom dolazi i želja za zdravijom ishranom s toga je tu Top Shop koji vam poklanja 15% popusta na NutriBullet, a za sve one koji se spremaju za opremanje svojih apartmana Dota vam nudi 20% popusta na kompletni  apartmanski asortiman.

U Ghetaldusa vas očekuje 20% popusta na kontaktne leće i otopine te sunčane naočale koje nisu snižene. Za vaše mališane možete pronaći prve proljetne kombinacije u trgovini Idexe sa popustom od 20% na novu kolekciju i 70% na zimki asortiman.

Hangar 18 vam daje 20% popusta na zvučnike i 15% na tinte i tonere te na sve igre za sve platforme. U Martis shopu će te pronaći žensko donje rublje marke B-Moda po nižim cijenama za 30%, a u Santinija je kompletni asortiman snižen za 15%.

Trgovina Marija za ovu City5 daje 10% popust a na novu proljetnu kolekciju,  a u Tommyu će te pronaći sve lakove za kosu snižene 30%.

Za sve one malo vještije koji  vole sami šivati tu je trgovina 3D Company u kojoj je sva metraža snižena za 30%.

Zato i ovog petka put pod noge i vidimo se u City Lifeu, mjestu s najboljim izborom trgovina i najvećim popustima.