City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Ljubav je u srcu grada

Ljubav je u srcu grada

Valentinovo je još ljepše uz posebne ponude u City Lifeu

Ako nemate ideju što pokloniti voljenoj osobi za dan zaljubljenih u City Lifeu vas očekuje bogata ponuda  prigodno ukrašenih poklon paketa po sniženim cijenama.

U trgovini Offertissima pronaći će te maštovito osmišljene poklone već za 30 kuna, Dota vas očekuje s asortimanom romantične posteljine već od 139,50 kuna, a Benetton i Sisley vam poklanjaju 20% popusta na novu proljetnu kolekciju. Uz slogan ,, U paru je bolje,, u Top Shopu će te pronaći odličnu 1+1 ponudu na Dormeo, Delimano, Walkmaxx i Wellneo proizvode!

Bima je pripremila veliki izbor romantičnih darova, a cijena njihovih posebno osmišljenih poklon paketa kreće se  već od 24,90 kuna. Planet obuća je također snizio dio asortimana te možete naći cipele za dame u prigodno crvenoj boji, kratke čizmice i moderne torbice, dok vas u trgovini Tommy očekuje Valentinovo asortiman po sniženim cijenama.

Za one najromantičnije tu je i zlatarnica Rubin koja je prigodno snizila dio nakita marke Pandora za 30 posto, a zlatno bračno prstenje sniženo  je za 20 posto.

Uz navedene trgovine čeka vas još pregršt pogodnosti i iznenađenja u periodu od 11. do 14. veljače, stoga ne zaboravite ljubav je i ovog puta u srcu grada, u City Life centru.