City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Božićna čarolija u City Life centru

Božićna čarolija u City Life centru

Sv. Nikola i vesela družina čekaju vas 06.12. u 18.00h

Sve počinje dolaskom Sv. Nikole koji je i ove godine odlučio posjetiti City Life u društvu svojih pratioca, nestašnog Krampusa i Božićne Vile koji zajedno dolaze iz zemlje mašte i spremni su ispuniti svaku dječju želju.  Sveti Nikola darove nosi, Krampus će sa svojim nepodopštinama izmamiti osmjeh na lice i onim najozbiljnijima, a Božićna Vila će na maštovit i zabavan način potaknuti kreativnost kod vaših mališana.

Na vama je samo da upišete u svoj kalendar datum 06.12.  i u 18.00 sati dovedite djecu na pravu blagdansku zabavu. Naravno parking će za Sv. Nikolu biti besplatan od 17.00 sati a mnoge trgovine su već počele s blagdanskim popustima i sniženjima tako da dok vaši najmlađi uživaju u božićnoj čaroliji vi će te imati vremena za kupovinu prvih poklona. Benetton i Sisley imaju akciju od 20 posto popusta na zimsku kolekciju za kupovinu iznad 500,00 kuna, i 20 posto popusta na sve zimske jakne bez obzira na iznos kupovine. Modiana je pripremila super popuste koji idu čak do 50 posto, a u Idexe vas čeka 30 posto popusta na odjeću za najmlađe. Naravno i mnoge druge trgovine nude posebne pogodnosti ali morat ćete ih sami otkriti.

I nikako nemojte zaboraviti sjesti na božićnu klupicu i napraviti čarobnu blagdansku fotografiju a pri tome ako se odlučite sudjelovati u našem Facebook i Instagram nagradnom natječaju možete osvojiti poklon iznenađenja Life Wellness Centra.