City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Uz najveće popuste u gradu spremno dočekajte jesen

Uz najveće popuste u gradu spremno dočekajte jesen

Ni ovog petka nemojte propustiti najbolji shopping u srcu grada u sklopu City5. Osim velikih popusta očekuju vas i nove jesenje kolekcije u svim trgovinama.

Iako nam ljeto opasno izmiče nema razloga za tmurnim raspoloženjem već put pod noge i pravac u Cit Life gdje će te i ovog petka 31.08. moći uživati u velikim pogodnostima i novim kolekcijama najpoznatijih modnih brendova.

 Tako u trgovini Modiana uz ljetna sniženja iskoristite i 20 posto popusta na kolekciju jesen/zima 2018.

Santino daje 20 posto popusta na novu kolekciju, te dodatni popust na već snižene artikle.

 Zlatarnica Rubin ovog petka vas daruje s 15 posto popusta na zlatni nakit.  

U Amo dizajnu iskoristite 40 posto popusta na dio asortimana, a u Hangaru 18 vas po običaju čeka 10 posto popusta na NOA Element pametnih telefona.

Trgovina Tommy uz odlične dnevne i tjedne akcije u sklopu City5 vam daje  popust  od 25 posto na Pitroid i Dipterol proizvode.

Optika Ghetaldus s 20 posto popusta na dioptrijske naočale i kontaktne leće pomoći će vam da popravite svoj vid, a za ljepši san u hladnijim danima pobrinuo se Top Shop s 20 posto popusta na cjelokupni Dormeo asortiman.

Trgovine United Colors of Benetton i Sisley za sljedeći tjedan pripremaju veliko ljetno čišćenje i dodatne popuste na stare kolekcije.

 Uz navedene čekaju vas još mnoge druge pogodnosti i iznenađenja u City Lifeu stoga dođite i opskrbite sebe i svoje mališane sa svim što vam je potrebno za povratak na posao i u školske klupe.