City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Iskoristite najbolja ljetna sniženja u srcu grada

Iskoristite najbolja ljetna sniženja u srcu grada

Bliži se zadnji petak u mjesecu a s njim i City5 koja se ovaj put preklapa sa sezonskim sniženjima što bi značilo da popustima nema kraja.

Bezbrižno uživajte na plaži uz 30% snižene proizvode za sunčanje koje samo ovog petka možete pronaći u trgovini Tommy. Santino vam poklanja dodatnih 20% popusta na već sniženu ljetnu kolekciju, dok vas u Benettonu i Sisleyu očekuju najmoderniji kupaći kostimi sniženi 40%.

U trgovini Leo store će te naći kompletnu žensku kolekciju jeftiniju za 50%, dok se Hangar18 i ovog puta potrudio da i na godišnjem odmoru ne ostanete van dometa s 15% popusta na asortiman NOA Element pametnih telefona. Najljepše modne kombinacije za vaše mališane pronaći će te u trgovini Idexe koja vam na već sniženi asortiman nudi dodatnih 20% popusta.

Offertissima vas očekuje s 15% popusta na ljetnu obuću, dok vam trgovina Ghetaldus poklanja 20% na dioptrijske naočale i kontaktne leće.

Ne zaboravite posjetiti  Zlatarnicu Rubin koja je ovog tjedna otvorila vrata preuređenog prostora sa znatno proširenom ponudom satova i nakita a posebno brenda Pandora kojeg obožavaju žene u cijelom svijetu.

Još jedno osvježenje nam donosi i trgovina Intersport koja je promijenila svoju lokaciju, još uvijek se nalazi na prvom katu ali  u novom prostoru te modernijem i ljepšem izdanju.

Naravno kako ljetnim popustima nema kraja tako vas i u svim ostalim trgovinama u City Lifeu očekuju velika ljetna sniženja s cijenama nižim i do 70%.

 Zato i ovog petka put pod noge i pravac  City Life.